Programmerbara
fordonsdatorer

MX-4

Programmerbara fordonsdatorer designade för att möjliggöra utveckling av fristående och specialiserade applikationer. MX-4 är otroligt kraftfull, både vad avser intern beräkningsprestanda och grafisk prestanda.

LÄS MER

Host Mobilitys arbete kännetecknas av hög industriell kvalitet och en support i världsklass.

Examensarbete rörande programvaru-utveckling på Host Mobility

Ladda hem fakta här

NYHETER:

MX-4

Programmerbara fordonsdatorer designade för att möjliggöra utveckling av fristående och specialiserade applikationer. MX-4 är mycket kraftfull, både vad avser intern beräkningsprestanda och grafisk prestanda. Serien är Linuxbaserad och erbjuder möjlighet för utvecklare och systemleverantörer att snabbt och kostnadseffektivt nå marknaden med unik funktionalitet. MX-4 är utrustad med ett antal hårdvarublock som i mjukvara kan kombineras på valfritt sätt för att uppnå en specialiserad funktion. Läs mer.

Host Mobility är ett högteknologiskt företag i Göteborg med mer än 15 års erfarenhet av avancerad elektronikutveckling och elektronikproduktion. Vi är specialiserade på framtagning av kostnadseffektiva kundanpassade produkter och system baserade på Host Mobilitys kvalitetssäkrade plattformar, främst för användning i fordonsmiljö. Vi hanterar hela produktcykeln från design och utveckling till produktion och produktunderhåll. Vi levererar till både stora och små företag och det vi typiskt tillför till våra kunder

  • Kostnadseffektiva lösningar
  • Hög kvalitet och lägre risk
  • Hög teknisk kompetens och expertis
  • Gedigen erfarenhet av produktutveckling
  • Kortare time-to-market

KOMPLETTERANDE PRODUKTER: